Diensten

Als u in uw auto, bus, camper, vrachtwagen of welk ander voertuig dan ook gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw voertuig is daarom altijd een verstandige beslissing. Bij Auto- en Truckservice NDSM beschikken we over een werkplaats waar u uw voertuig uitstekend kunt laten onderhouden. We maken gebruik van de meest moderne apparatuur en daarnaast zijn al onze monteurs en medewerkers deskundige professionals. Door middel van diverse cursussen blijven zij steevast op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Verschillende services

In onze werkplaats kunt u terecht voor verschillende onderhoudsservices. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Onze monteurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw voertuig binnen de kortste keren weer in de allerbeste staat verkeert. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld een APK-keuring, een bandenwissel of het bijvullen van de airco. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk of de leeftijd van uw voertuig.

Transparantie en eerlijkheid

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaar nu eenmaal erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Dus stuiten we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Vervangend vervoer

Brengt u uw voertuig naar ons toe omdat hij onderhoud nodig heeft? En betreft het een reparatie waar u niet op kunt (of wilt) wachten? Dan heeft u bij Auto- en Truckservice NDSM de mogelijkheid om te kiezen voor vervangend vervoer. Wij stellen dan een leenauto of leenfiets beschikbaar, zodat u ook mobiel blijft na het inleveren van uw auto. 

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze haal- en brengservice.

Wilt u ook gebruikmaken van onze service op het gebied van vervangend vervoer en een leenauto of leenfiets meenemen? Dan doet u er verstandig aan om dit bij het maken van de werkplaatsafspraak al aan te geven. Zo weet u zeker dat wij vervangend vervoer voor u beschikbaar hebben op het moment dat u uw voertuig komt brengen.

Wilt u uw voertuig ook toevertrouwen aan de deskundige professionals van Auto- en Truckservice NDSM? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in onze werkplaats.

Onze diensten:

✓ Advies

✓ APK 1 (zware voertuigen) + APK 2 (lichte voertuigen) 

✓ Storingsdiagnose (uitlezen storing) 

✓ Kleine- en grote onderhoudsbeurten

✓ Reparaties 

✓ Bandenservice

✓ Aircoservice

✓ Remmencontrole 

✓ Accuservice 

✓ Roetfilters (regeneren, reinigen, vervangen) 

✓ Schadeherstel 

Diensten Autobedrijf NDSM Amsterdam